Kerstdrive 2023

Op zaterdag 16 december hield de bridgeclub haar jaarlijkse kerstbridgedrive.

Ook dit jaar was er weer veel animo want 136 personen hadden zich hiervoor opgegeven.

De avond voorafgaande aan dit toernooi werd er door de vrijwilligers al begonnen met de voorbereidingen, zoals het klaarzetten van de tafels, kleedjes er op, tafelbladen, bieding boxen en natuurlijk de kaarten. Ook moesten een aantal bridgemates worden omgenummerd. In totaal moesten er zes lijnen worden opgesteld.

Op dag zelf  was de zaal voor de bridgers vanaf 9:15 uur open en konden ze de loopbriefjes en consumptiebonnen in ontvangst nemen.

Nadat iedereen had plaats genomen aan de toegewezen bridgetafel werd men voorzien van een bakje koffie/thee met een petit fours.

Na het openingswoordje door de voorzitter werden het bestuur en de overige vrijwilligers aangenaam verrast, want de leden van de bridgeclub hadden hun steentje bijgedragen om aan hen een cadeaukaart te kunnen overhandigen.

Tijdens de lunch heeft iedereen kunnen genieten van een fantastisch en uitgebreid buffet. De tafels waren hiervoor mooi gedekt met kerstlopers, placemats, een kerstboompje en sfeerlichtje. Aan die kerstlopers en placemats was door Els van Opstal heel veel werk besteed, want al die afzonderlijke onderdelen moesten uit rollen worden afgemeten en geknipt.

Tussendoor konden we nog luisteren naar een kerstgedicht dat werd voorgedragen door Toos van den Wijngaard.

Kerstliederen/muziek werden ten gehore gebracht door Ine van der Linde met echtgenoot en Adri Visser

Aan het einde van deze geslaagde bridge dag was het natuurlijk tijd om de uitslag bekend te maken.

De paren die waren geëindigd als eerste, zevende en laatste konden een keuze maken uit de, wederom, zeer goed gevulde prijzentafel. De meeste credits hiervoor gaan naar Piet van den Wijngaard die al zijn connecties in Etten-Leur hiervoor had benaderd om die prijzen te vergaren.

Tot slot konden de aanwezigen middels een loterij nog kans maken op een paar mooie geschenken.

We kijken dus met genoegen terug op een zeer geslaagde dag.

Wilt u de uitslagen nog een keer bekijken klik dan hier hier.